Algemene Vergadering VIII

📅 11/07/2022 18:30 

📍 Green Office Gent

https://fb.me/e/1cMyNiZYW

Hello! Na een blok-pauze staat de volgende AV alweer klaar 🙂 Iedereen welkom, deuren gaan open om 18u30. Op de AV gaan we het agenda doorlopen, gevolgd door een discussie moment over een bepaalde problematiek in het dierenwelzijn.

Deze keer bespreken we het brede spectrum van alternatieve geneeswijzen, maar actieve deelname is niet verplicht! Wil je gewoon het gesprek en/of de vergadering komen meevolgen uit curiositeit ben je ook meer dan welkom!

Dus: Naar een reiki gaan met je kat omdat ze te veel haarballen heeft? De chakra’s van je paard terug in balans brengen na een wedstrijd? Aromatherapie voor je hond na een letsel? Let’s talk about it!

Het agenda: https://docs.google.com/…/1AQgKOxaSJGNesvq6hUNWK…/edit 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: